De Zandtovenaar neemt je mee op een reis door de geschiedenis van Zuidoost-Drenthe

Op zaterdag 12 oktober 2024 presenteert Museum Janning, in samenwerking met de Gerardus Majella school en Gert van de Vijver (‘De Zandtovenaar’), een unieke voorstelling in de Bonifatiuskerk in Nieuw-Schoonebeek.

Tijdens deze avondvullende voorstelling:

• Wordt de geschiedenis van Zuidoost-Drenthe tot leven gebracht in zand
  • Geniet je van een meeslepende power-pointpresentatie
  • Luister je naar prachtige muziek van een koor
  • Is er aandacht voor de inwendige mens

De Zandtovenaar, Gert van de Vijver, is een meester in het vertellen van verhalen met zand. Hij heeft al vele malen met succes zijn talent getoond op de Nederlandse TV.

De Gerardus Majella school bereid met veel zorg een power-pointpresentatie over de rijke historie van Zuidoost-Drenthe. De presentatie neemt je mee door de eeuwen heen, van de verre historie tot de hedendaagse tijd.

Een koor zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond. De prachtige muziekstukken creëren een sfeer die perfect past bij de verhalen die in zand worden verteld.

Deze voorstelling is een unieke kans om meer te leren over de geschiedenis van Zuidoost-Drenthe op een fascinerende en inspirerende manier.

Mis het niet!

Datum: Zaterdag 12 oktober 2024

Tijd: ‘s avonds (precieze tijd volgt)

Locatie: Bonifatiuskerk, Nieuw-Schoonebeek

Informatie en aanmelden: https://www.museumjanning.nl/

#dezandtovenaar #veeninzand #gerardusmajellaschool #zuidoostdrenthe #bonifatiuskerk #historie #muziek #voorstelling #museumjanning

Deel deze voorstelling met je vrienden en familie en kom samen genieten van een onvergetelijke avond!