Lezing over (Oud) Engelse literatuur met prominenten waaronder Shakespeare

In september 2024 organiseert Museum Janning, in samenwerking met Hans van der Maten, docent Engels aan het Bonhoeffer College te Enschede, een lezing over (Oud) Engelse literatuur.

De lezing, die plaatsvindt in Barger-Compascuum (locatie nader te bepalen), wordt gegeven door de heer Uildriks, een bijna gepensioneerd docent met een passie voor Engelse literatuur.

Tijdens de lezing:

• Ontdek je de fascinerende wereld van (Oud) Engelse literatuur
  • Maak kennis met beroemde auteurs zoals Shakespeare
  • Leer over de literaire betekenis van hun werk
  • Verken de thematiek van geloof en ondeugd

De lezing is bedoeld voor:

• Liefhebbers van Engelse literatuur
  • Leerlingen van de middelbare school
  • Iedereen die geïnteresseerd is in cultuur en geschiedenis

De heer Uildriks staat bekend om zijn boeiende en humoristische manier van presenteren. Hij heeft dan ook al vele malen met succes lezingen over Engelse literatuur gegeven.

Deze lezing is een unieke kans om meer te leren over (Oud) Engelse literatuur op een inspirerende en onderhoudende manier.

Mis het niet!

Datum: September 2024 (precieze datum volgt)

Tijd: (precieze tijd volgt)

Locatie: Barger-Compascuum (precieze locatie volgt)

Informatie en aanmelden: https://www.museumjanning.nl/

#engelse #literatuur #lezing #museumjanning #bargercompascuum #hansvandermaten #heeruildriks #shakespeare #geloof #ondeugd

Deel deze lezing met je vrienden en familie en kom samen genieten van een middag vol cultuur en geschiedenis!